Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Viininpunaiset villasukat Nalle-langasta

Alkuviikosta, kun takatalvi pukkasi päälle, sain inspiraation kutoa vielä yhdet villasukat tänä keväänä. Yleensä käytän Seitsemän Veljestä lankaa, mutta tällä kertaa kudoin ohuemmasta Nalle-langasta. Lankakorissani oli vajaa Nalle-kerä, lankaa siinä oli talousvaa'alla punnittuna 75 grammaa. Jaoin langan kahteen kerään ja kudoin kokoa 41 olevat, lyhyehkövartiset sukat. Silmukkamäärä: sukan varressa 48 silmukkaa (3 oikein, 3 nurin joustinneuletta), sukan teräosassa 44 silmukkaa. Ylijääneistä pienistä jämäkeristä virkkasin vielä varren suuhun "koristepitsiä" ketjusilmukoilla.

Kommentit

 1. Löysin jotakin kautta tänne sun blogiin ja liityin heti lukijaksi. Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.

  Tosi kauniit ja erikoiset villasukat olet tehnyt. En ole ikinä nähnyt tuollaista mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo malli syntyi aivan vahingossa, kun lankaa jäi pienet keräset ja kokeilin, miltä virkkaus sukansuussa näyttäisi.

   Poista
 2. Ihailen niin kädentaitoja! Löysin blogisi ja liityin lukijaksi.Ihanaa kevättä☀️☀️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit