Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Tyhjä saippuakanisteri kangaspussukan sisäkorina

Taloudessamme käytetään kolmen litran kanistereissa myytävää nestemäistä saippuaa. Näitä tyhjentyneitä kanistereita olen käyttänyt milloin mihinkin tarkoitukseen. Nyt tein papiljoteilleni tällaisesta kanisterista säilytyskorin, mutta rumahan leikattu muoviastia sellaisenaan oli!

Kaivelin kankaitani ja löysin sopivan kokoisen palan Marimekon Kaakaopuu -kuosia. Ompelin kaksinkertaisen pussukan, pohjaan kulmat ja muoviastia papiljotteineen pussin sisään. Huomattavasti esteettisempää, vai mitä!Kommentit

Suositut tekstit