Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Kirppislöytönä lentävä possukastelukannu

Yritän vältellä turhien tavaroiden ostamista kirpputoreilta, mutta tämä lentävä possukastelukannu oli niin hauska tyyppi, että se lensi meille. Kastelukannua taloudessamme ei varsinaisesti tarvita, meillä on vain yksi kasvi, toissatalvena ulkoa hylättynä löydetty traakkipuu, jota kastellaan silloin kun muistetaan.

Siivekäs possukastelukannu lienee saanut inspiraationsa englanninkielisestä sanonnasta "when pigs fly", suomeksi sama ilmaistaan "kun lehmätkin lentää". Kenties minusta tulee tämän possukannun myötä viherpeukalo - se tapahtuu tosin vasta sitten kun ne lehmätkin lentää!

Kommentit

  1. hauska vaikkei olisikaan tarpeellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niin, joskus tällaiset "turhakkeetkin" on tarpeellisia ihan vaan iloa tuomaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit