Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Korvakorut vuonna 2020 blogipostauksissani

Eilen esittelin blogissani koosteen vuonna 2020 kirjoittamistani laukuista. Tänään on vuorossa kooste vuoden 2020 korvakoruista blogissani. 

Korvakoruaskartelu jäi minulla vuonna 2020 hieman vähemmälle, vuonna 2019 askartelin paljon enemmän korviksia. Kenties minulle oli tullut jonkinlainen kyllästyminen korvistuunauksiin. Toki myös koronalla ja maskisuosituksella oli vaikutusta korvakoruintoon: isoja korviksia ei yksinkertaisesti pysty käyttämään kasvomaskin kanssa. 

Kirpputoreilta löysin kyllä vuonna 2020 muutamia "korvisherkkuja", mieluisimpina niistä Littlebit Designin tekstikorvikset ja Aarikan hennon vaaleanpunaiset Jalava-korvikset.


Tuunauksen inspiraationa Minions-hahmot.

Tuunattua Aarikkaa: lisäsin ketjuun vihreän helmen.

Korvikset villasukkien päättelylangoista.

Korvistuunaus Emoiji-hahmoista.

Ystävältä saadut korvikset.

"Maailman lyhyin kirjeenvaihto" -korvikset.

Littelbit Design -kirppislöytö.

Inspiraationa Berliinin TV-torni.

Vappukorvikset.

Violetti pöllökorvistuunaus.

Aarikkalöytö kirppikseltä.

Aarikan Jalava-korvikset  kirppislöytönä.

Perhoskorvisaskartelu.

Kalevala Koru -tuunaus.

Värikkäät Aarikat.

Joulukorvistuunaus.

Star Wars Legokorvikset kirppislöytönä.


Kommentit

Suositut tekstit