Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

DIY-korvakorut teipistä ja muoviroskasta

Hups! Huomasin, etten ole postannut blogiin mitään yli kahteen kuukauteen. Tauko on ollut tahaton - olen kyllä askarrellut ja tehnyt käsitöitä, mutta niiden kuvaaminen ja niistä kirjoittaminen on vain jäänyt. Totuus on toki se, että tuotokseni ovat olleet hyvin samanlaisia kuin aiemmat käsityöni; ehkäpä siksi olen alitajuisesti dissannut niitä ja postaaminen on jäänyt.

Mutta, tyylilleni uskollisena, nyt tulee korvispostaus: DIY -korvakorut ja aiheena mikäpä muukaan kuin suuresti fanittamani jalkapallojoukkue 1FC Union Berlin! 

Loppukesällä, tarkemmin sanottuna elokuun 19. päivä, 1FC Union Berlin pelasi Helsingin olympiastadionilla Kuopion Palloseuraa vastaan. Matkustimme mieheni kanssa Helsinkiin bussilla peliä katsomaan, ystäviämme Berliinistä tuli omilla autoillaan ja tapasimme Kampin linja-autoasemalla. Vietimme yhdessä hauskaa aikaa ennen peliä ja pelissä vielä hauskempaa aikaa - itse asiassa niin hauskaa, että matkustimme seuraavalla viikolla omalla autollamme Berliiniin ja tapasimme uudelleen Berliinin olympiastadionilla 26. elokuuta 1FC Union Berlin vs KuPS -ottelussa. Berliinin reissullamme tuli sitten muutama muukin Unionin peli nähtyä, mutta ne menevät jo pahasti ohi blogipostauksen varsinaisesta aiheesta.

Yksi ystävistämme lahjoitti miehelleni ison teippirullan 1FC Union teippiä, ja sekös minua innoitti heti kotona askartelemaan korvakorut. Leikkasin teipistä Unionin logosta "jalkapalloilevan karhun" kuvan ja liimasin sen muovinpalalle, jonka olin leikannut tyhjentyneestä kolmen litran saippuakanisterista. Leikkasin muovin pyöreäksi tarran muotojen mukaan ja tein ylä- ja alareunaan nahkareijittäjällä pienet reiät. Sen jälkeen korviskoukku ja painoksi metallinen koristepallo jotta korvakoru ei heilu liikaa. Valmista! 


Kommentit

Suositut tekstit