Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Joustinpeputin jämälangoista

Saamistani jämälangoista riittää juttua vielä kolmanteenkin postaukseen - aiemmin olen neulonut kyseisistä langoista pyllyttimen ja räsymattoliivin. Ystäväni ihasteli viime vuonna neulomaani pyllytintä, joten lahjoitin sen hänelle. Päätin tehdä sitten itselleni tilalle peputtimen sillä ajatuksella, että käytän siihen kaikki loput jämälangat.

Loin peputtimeen 100 silmukkaa ja neuloin kaksinkertaisella langalla 5 oikein, 5 nurin joustinneuletta. Lankaa riitti melko pitkään peputtimeen; tämä on minulle lähes polven asti (olen kylläkin lyhyt). Joustinpeputin on ollut jo pari kertaa käytössä ja totesin sen todella lämpimäksi.


Vyötäröllä on kuja nyörille.

Pakkaskelille ylle toppatakki, räsymattoliivi, joustinpeputin ja 
kuvasta puuttuvat toppahousut niin johan tarkenee.


Kommentit

Suositut tekstit