Siirry pääsisältöön

Videot

Kirppislöytö: Tommy Hilfiger -huivi hintaan 50 senttiä!

Vaihteeksi ompelutuunausten väliin pieni kirppislöytöpostaus: alkuviikosta kävimme mieheni kanssa kirppiskierroksella ja hän bongasi minulle eräästä pöydästä kirjainkuvioisen, punavalkoisen huivin. Pidän kyseisen väriyhdistelmän vaatteista ja asusteista (koska 1FC Union Berlin!) ja ilman muuta halusin ostaa huivin, sen hintakin oli vain euron. Huivin tarkempi tutkiskelu tuotti yllätyksen: se oli merkiltään Tommy Hilfiger - ja toinen yllätys oli, että kyseisen kirppispöydän tuotteet olivat -50% alennuksessa, eli sain suuren punavalkoisen huivin hintaan 50 senttiä! Huivin logomerkissä oli kiinni isohko pesulappu,  jonka raksin pois ja jätin talteen.  Itse logon jätin tietenkin kiinni huiviin.

Nuhraisen Marilogokassin puunaus

Muutama vuosi sitten löysin kierrätystapahtumasta Marimekon logokassin, jossa oli rikkoontunut vetoketju ja muutamia pieniä kulumareikiä kassin pohjassa. Kassissa oli tummansininen logoteksti vain toisella puolella, toinen puoli oli täysin valkoinen. Tai no, oli joskus ollut valkoinen.

Kotona fiksasin kassia ottamalla siitä kokonaan pois vetoketjun. Pesin kassin - ja eipä sen pinttyneet kantokahvat ja valkoisen osan likatahrat juurikaan hievahtaneet. Kantokahvojen kunto minua ei niin häirinnyt, mutta piilottaakseni valkoisen puolen nuhraisuutta kassia oli kannettava logopuoli ulospäin. Minua ärsytti aina tarkistaa, että kassin paraatipuoli oli näkyvillä.

Olin jokunen aika sitten tuunannut harmaata puseroa kierrätetyllä, hassulla seeprakuvalla. En kuitenkaan pitänyt printistä pitkähihaisessa puserossa ja raksin sen irti. Kiinnitin punkkariseepran katseenvangitsijaksi  Marilogokassin valkoiselle puolelle pahimman nuhrukohdan päälle. Mitä ei voi piilottaa, sitä pitää korostaa - eikös se niin mennyt, vai mitä?
Kommentit

Suositut tekstit