Siirry pääsisältöön

Videot

Kukkivia kirppislöytöjä

Minulle on joskus käynyt niin, että kivat kirppislöydöt seuraavat toisiaan, ja juuri niin tapahtui tämän viikon alussa. Maanantaina tekemälläni kirppiskierroksella löysin hehkuvissa väreissä olevan kukkajakun, bomber-takiksi tätä kai voisi sanoa. Hinta oli vain kaksi euroa. Tiistaina kävin kiertämässä saman kirppiksen kuin maanantainakin - ja löysin kukkabomberiin täydellisesti sopivan kukkahuivin! Kyseessä ei ollut sama itsepalvelumyyntipöytä, jolta takin olin löytänyt, eli tämä oli aivan puhdasta sattumaa. Huivin hinta oli 1,20 euroa.  Kukallisia vaatteita ja asusteita käytän harvemmin, koska en toivo Hyacint Bucket -efektiä, mutta nämä mustapohjaiset kukkaihanuudet ovat kyllä sellaisia, että tulen käyttämään niitä yhdessä - olkoonkin sitten Hyacint tai ei!

Isoäidinneliöpipo tupsulla

Löysin Jonnan koukkuja -blogista ihastuttavan isoäidinneliöpipon ohjeen, jonka mukaan tein itselleni tämän pipon. Olen huono ymmärtämään käsityöohjeita, mutta tämän pipon ohje oli niin selkeä, että minunlaiseni tumpelo onnistui tekemään pipon kahdessa illassa. 

Lisäsin pipooni tekokarvatupsun, joka on löytö kirppikseltä. Tupsu oli alunperin avaimenperä, kirppishinta 50 senttiä. Tupsussa on kätevä kuminauhalenkki ja ompelinkin pipooni napin, johon voin tupsun kiinnittää. Näin saan tupsun kätevästi pois jos ja kun pipoa tarvitsee pestä.

Jotta pipo olisi superlämmin, tein siihen vuorin. Vuorin materiaali on kierrätettyä valkoista ribbitrikoota. Löysin kainaloistaan keltaisen puseron Hervannan itsepalvelukirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Ribbitrikoosta tuli todella hyvä vuori pipoon. Kommentit

  1. Kaunis pipo 👏👏 Kyllä nyt saa pakkanen paukkua 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä, tällä tarkenee kovemmallakin pakkasella!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit