Siirry pääsisältöön

Videot

Kukkivia kirppislöytöjä

Minulle on joskus käynyt niin, että kivat kirppislöydöt seuraavat toisiaan, ja juuri niin tapahtui tämän viikon alussa. Maanantaina tekemälläni kirppiskierroksella löysin hehkuvissa väreissä olevan kukkajakun, bomber-takiksi tätä kai voisi sanoa. Hinta oli vain kaksi euroa. Tiistaina kävin kiertämässä saman kirppiksen kuin maanantainakin - ja löysin kukkabomberiin täydellisesti sopivan kukkahuivin! Kyseessä ei ollut sama itsepalvelumyyntipöytä, jolta takin olin löytänyt, eli tämä oli aivan puhdasta sattumaa. Huivin hinta oli 1,20 euroa.  Kukallisia vaatteita ja asusteita käytän harvemmin, koska en toivo Hyacint Bucket -efektiä, mutta nämä mustapohjaiset kukkaihanuudet ovat kyllä sellaisia, että tulen käyttämään niitä yhdessä - olkoonkin sitten Hyacint tai ei!

Kirppislöytölaukkuun sointuvat asusteet

Tämä turkoosi-beige tekonahkalaukku on jo vanha kirppislöytö, mutta sen esittely on jäänyt, koska oikeasti hukkasin laukun kotiimme. Nimittäin, säilytän laukkujani vaatehuoneessa lentolaukun sisällä, ja sinne olin tämänkin veskan laittanut, mutta nerokkaasti vielä toisen, isomman laukun sisään. Täysin hölmöläisen "tilaasäästävää" pakkausintoilua. joka aiheutti sen, että laukku oli kadoksissa pitkään. Ja kyllä, kielii tottakai myös siitä. että minulla on aivan liikaa laukkuja, mutta kun en vain voi itselleni mitään. Puolustuksekseni kerrottakoon, että laukku oli käyttämätön ja hinnaltaan vain neljä euroa.

Laukun ostopäätös syntyi kirppiksellä ainoastaan siksi, että Novitalla oli juuri tämän sävyistä turkoosia Seiskaveikkaa, johon olin ihastunut, ja neulonut siitä  itselleni kalastajanlapaset. Kyseisten lapasten aukeavan peukalon olen myöhemmin muuttanut tavalliseksi, sillä peukalo osoittautui hankalaksi käytössä. Näistä lapasista jäi turkoosia lankaa yli, ja siitä tein tehosteraidan jämälangoista neulomiini säärystimiin. Erikoista väriä ei todellakaan tarvitse olla paljoa!Kommentit

Suositut tekstit