Siirry pääsisältöön

Videot

Tampereen Vuores vs Peltolammi - Peltolammi voitti

Postaukseni aihe menee ohi käsityön, mutta kuten blogini lukijat tietänevät, muutimme tämän vuoden keväällä. Syy muuttoon oli se, että alue ja asunto, jossa ennen asuimme, ei tuntunut enää "meidän näköiseltä". Ja mistä sitten muutimme minne ja miksi? Muutimme Tampereella Vuoreksesta Peltolammille. Tamperetta tuntevat kokenevat tässä vaiheessa kylmänväristyksiä: Vuores, upea uusi haluttu ja suosittu asuinalue vastaan pahamaineinen Peltolammi - miksi ihmeessä? Järkisyitä oli paljon: vuonna 2015 muutimme Vuorekseen, jonne luvattiin tulevan ummet ja lammet palveluita poikineen. Asuimme kahdeksan vuotta, ja tuliko palveluita? Jos Sale-robotti on palvelua, niin sitten tuli. Vuoreskeskukseen piti tulla kirjasto ja terveyskeskus - tuli erityislasten koulu, joka tietenkin on tärkeä, mutta oppilaat kuljetetaan sinne kyydityksellä, jolloin koulun ei välttämättä tarvitsisi sijaita alueen paraatipaikalla. Kirjastosta ja terveyskeskuksesta ei ole enää tietokaan. Moderni jätteenkäsittely hi

Tilastoa vuodelta 2022: asupostausten suosio yllätti

Olen pari päivää lueskellut bloggareiden kiinnostavia postauksia erilaisista vuoden 2022 tilastoista blogeissaan. Toki itsekin aina silloin tällöin vilkaisen eri tekstieni saamia lukijamääriä, mutta en ole sen paremmin niitä koskaan analysoinut. 

Viime vuonna tein muutaman "päivän asu" -postauksen, jollaisia en ole ennen blogissani julkaissut. Yllätys olikin melkoinen, kun tilastoja tutkiessani huomasin näiden kuuden julkaisun olleen suosittuja blogissani. 

Ongelmani on se, että kokonaisen asun kuvaamisen koen haasteelliseksi; en saa niitä kuvattua ylläni, ja lattialle levitettyinä ne näyttävät vaatemytyltä. Tästäkin huolimatta te lukijat olitte niistä pitäneet, siitä iso iloinen kiitos teille. 

Jatkossa blogissa tullaan näkemään lisääkin näitä "ootd" -postauksia. Tässä kertaus vuoden 2022 asupostauksiin:





















Kommentit

Suositut tekstit