Siirry pääsisältöön

Videot

Kukkivia kirppislöytöjä

Minulle on joskus käynyt niin, että kivat kirppislöydöt seuraavat toisiaan, ja juuri niin tapahtui tämän viikon alussa. Maanantaina tekemälläni kirppiskierroksella löysin hehkuvissa väreissä olevan kukkajakun, bomber-takiksi tätä kai voisi sanoa. Hinta oli vain kaksi euroa. Tiistaina kävin kiertämässä saman kirppiksen kuin maanantainakin - ja löysin kukkabomberiin täydellisesti sopivan kukkahuivin! Kyseessä ei ollut sama itsepalvelumyyntipöytä, jolta takin olin löytänyt, eli tämä oli aivan puhdasta sattumaa. Huivin hinta oli 1,20 euroa.  Kukallisia vaatteita ja asusteita käytän harvemmin, koska en toivo Hyacint Bucket -efektiä, mutta nämä mustapohjaiset kukkaihanuudet ovat kyllä sellaisia, että tulen käyttämään niitä yhdessä - olkoonkin sitten Hyacint tai ei!

Tilastoa vuodelta 2022: asupostausten suosio yllätti

Olen pari päivää lueskellut bloggareiden kiinnostavia postauksia erilaisista vuoden 2022 tilastoista blogeissaan. Toki itsekin aina silloin tällöin vilkaisen eri tekstieni saamia lukijamääriä, mutta en ole sen paremmin niitä koskaan analysoinut. 

Viime vuonna tein muutaman "päivän asu" -postauksen, jollaisia en ole ennen blogissani julkaissut. Yllätys olikin melkoinen, kun tilastoja tutkiessani huomasin näiden kuuden julkaisun olleen suosittuja blogissani. 

Ongelmani on se, että kokonaisen asun kuvaamisen koen haasteelliseksi; en saa niitä kuvattua ylläni, ja lattialle levitettyinä ne näyttävät vaatemytyltä. Tästäkin huolimatta te lukijat olitte niistä pitäneet, siitä iso iloinen kiitos teille. 

Jatkossa blogissa tullaan näkemään lisääkin näitä "ootd" -postauksia. Tässä kertaus vuoden 2022 asupostauksiin:

Kommentit

Suositut tekstit