Siirry pääsisältöön

Videot

Asustejoulukalenteri, luukku 24: tik-tak

  Tik-tak, tik-tak: joulukalenterin aika on täynnä kun viimeinen luukku aukeaa. Ja sieltähän löytyy aikarautoja: kaksi rannekelloa, joihin olen tuunannut rannekkeet.  Mustahihnaisen  Brandenburgin porttia esittävän kellon olen löytänyt patterinkeräyksestä Berliinistä. Punahihnainen sydämenmuotoinen kello on puolestaan ostettu kirpputorilta. Aiempien vuosien kalentereiden jouluaaton luukkuihin pääset näistä linkeistä: Korvakorukalenteri Punaisten laukkujen joulukalenteri Kierrätyslöytöjen joulukalenteri

Tilastoa vuodelta 2022: asupostausten suosio yllätti

Olen pari päivää lueskellut bloggareiden kiinnostavia postauksia erilaisista vuoden 2022 tilastoista blogeissaan. Toki itsekin aina silloin tällöin vilkaisen eri tekstieni saamia lukijamääriä, mutta en ole sen paremmin niitä koskaan analysoinut. 

Viime vuonna tein muutaman "päivän asu" -postauksen, jollaisia en ole ennen blogissani julkaissut. Yllätys olikin melkoinen, kun tilastoja tutkiessani huomasin näiden kuuden julkaisun olleen suosittuja blogissani. 

Ongelmani on se, että kokonaisen asun kuvaamisen koen haasteelliseksi; en saa niitä kuvattua ylläni, ja lattialle levitettyinä ne näyttävät vaatemytyltä. Tästäkin huolimatta te lukijat olitte niistä pitäneet, siitä iso iloinen kiitos teille. 

Jatkossa blogissa tullaan näkemään lisääkin näitä "ootd" -postauksia. Tässä kertaus vuoden 2022 asupostauksiin:

Kommentit

Suositut tekstit