Siirry pääsisältöön

Videot

Kukkivia kirppislöytöjä

Minulle on joskus käynyt niin, että kivat kirppislöydöt seuraavat toisiaan, ja juuri niin tapahtui tämän viikon alussa. Maanantaina tekemälläni kirppiskierroksella löysin hehkuvissa väreissä olevan kukkajakun, bomber-takiksi tätä kai voisi sanoa. Hinta oli vain kaksi euroa. Tiistaina kävin kiertämässä saman kirppiksen kuin maanantainakin - ja löysin kukkabomberiin täydellisesti sopivan kukkahuivin! Kyseessä ei ollut sama itsepalvelumyyntipöytä, jolta takin olin löytänyt, eli tämä oli aivan puhdasta sattumaa. Huivin hinta oli 1,20 euroa.  Kukallisia vaatteita ja asusteita käytän harvemmin, koska en toivo Hyacint Bucket -efektiä, mutta nämä mustapohjaiset kukkaihanuudet ovat kyllä sellaisia, että tulen käyttämään niitä yhdessä - olkoonkin sitten Hyacint tai ei!

Viikonloppuasussa kierrätettyä ja tuunattua

Lupasin edellisessä postauksessani, että blogissani tullaan näkemään enemmänkin "päivän asu" -tekstejä, joten nyt lunastan lupaustani kertomalla viikonlopun asustani. 

Viikonloppu on sujunut kotosalla, joten sitä on ollut mukava viettää paksussa samettihameessa, jonka löysin viime syksynä Tampereella järjestetystä SWAP! vaatteidenvaihtotapahtumasta. Kyseinen tapahtuma oli kerrassaan mahtava ja toivon mukaan se järjestetään tänäkin vuonna! Sieltä vaihtoseteleillä "ostamani" tummanruskea samettihame on runsas, mutta siitä huolimatta kangas laskeutuu kauniisti ja hame on miellyttävä käyttää.

Hameen kanssa yläosaksi valikoitui pariinkin kertaan tuunauskäsittelyssä ollut huppari, jonka väreissä on tämän hetkistä suosikkiväriäni oranssia sekä hameen väriin sointuvaa ruskeaa. Suunnittelin, että ostan seuraavaksi oranssia lankaa ja neulon siitä kotisukat - sopisivat tähän asuun, jota aion käyttää nyt enemmänkin kotosalla näin talvella.Kommentit

Suositut tekstit