Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Pääsiäiskalenteri: kiirastorstai

Pääsiäisviikon torstailla onkin sitten jo tutumpi nimi: kiirastorstai. Kansanperinteessä "kiira" oli talon pihapiirissä elelevä paha olento. Kiirastorstaina tätä pahaa henkeä karkoitettiin kiertelemällä pitkin pihoja ja peltoja pitäen kovaa meteliä.
(Lähde: juhlapyhät.fi -sivusto ja Wikipedia)

Kiirastorstaina paljastuu kultamunarasiani viimeinen "aarre": pääsiäisrannekoruni. Olen pujottanut "pandora"-ketjuun valkoisia muovihelmiä ja kolme pientä pupua. Ranneketju on tullut kirppikseltä ostetussa sekalaisia koruja sisältäneessä pussissa. Ketju on niin kaukana aidosta Pandora-korusta kuin vain voi olla, en ikinä tieten tahtoen ostaisi tällaista, mutta koska se on minulle kulkeutunut, niin se saa toimia pääsiäisrannekorunani.


Kommentit

Suositut tekstit