Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Neulotut käsineet vuonna 2020 blogipostauksissani

Toissapäivänä esittelin blogissani koosteen vuonna 2020 kirjoittamistani laukkupostauksista. Eilen oli vuorossa vuoden 2020 korvakorut blogissani. Tänään tulee vuoden 2020 viimeinen koosteeni, jossa esittelyssä vuonna 2020 neulomani kynsikkäät ja lapaset.

Innostus kynsikkäiden ja lapasten neulomiseen lähti käytännön syistä: joudun yhä käyttämään ulkoillessani käsitukea vasemmassa ranteessani, ja tuki ei mahdu ostohansikkaisiin. Itse kutomalla saan tehtyä sopivanlaiset käsineet.


Inspiraationa Clash.

Keltaiset kynsikkäät.


Akryylilangasta "minttutumput".

Kaksinkertaisesta langasta paksut tumput.

Pörröiset "peikkotumput".Kynsikkäät muutettuna myöhemmin kalastajanlapasiksi.

 

Kommentit

Suositut tekstit