Siirry pääsisältöön

Videot

SWAP! Vaatteidenvaihtotapahtumasta tekemäni löydöt

Huomasin sattumalta, että Tampereen Tullikamarilla oli tänään, sunnuntaina 18.9.22, SWAP! vaatteidenvaihtotapahtuma. Pakkasin kassiin yhdeksän itselleni sopimatonta vaatekappaletta ja lähdimme puolen päivän aikaan mieheni kanssa käymään tapahtumassa.  Paikan päällä Tullikamarilla oli pieni jono ulos asti, mutta se veti nopeasti. Ilman lahjoitettavia vaatteita tapahtumaan olisi päässyt jonon ohi ja saanut kolme kappaletta SWAP! "ostoseteleitä". Homma toimi siten, että tapahtumaan tuodusta vaatteesta sai ovella vastaanottopisteestä "ostosetelin", jolla sai sitten lunastaa itselleen uuden vaatteen tapahtumasta. Lahjoitettavaksi tuotujen vaatteiden määrää ei ollut rajoitettu, mutta "ostoseteleitä" sai maksimissaan kymmenen kappaletta.  Tapahtumassa oli mahdollisuus sovittaa vaatteita, mutta olin jo kotona mitannut vyötärönympärykseni ja ottanut mittanauhan mukaan käsilaukkuuni. Löytäessäni sopivan näköisiä housuja mittasin niiden ympäryksen selvittääkseni sopi

Jämälankatyönä neulottuja rannekoruja Berliinissä

Aiemmin neulomastani suuritöisestä ketjuhuivista jäi jäljelle pienet nyttyrät punaista ja valkoista akryylilankaa. Koska en oikein keksinyt, mitä niistä tehdä, käytin pari iltaa Berliinissä ennen Union vs Hertha peliä punavalkoisten rannekorujen neulomiseen.

Tällaiset korut valmistuvat todella nopeasti sukkapuikoilla neuloen, ohje löytyy täältä. Väreinä ja lankoinahan tällaisessa voi käyttää mitä vain, ja näin valmistuu myös nopeasti asuun mätsäävä koru ihan pienistäkin jämäkeristä. Nämä neulomani rannekorut menivät jo lahjoiksi ystävilleni Union-Hertha pelissä.

Kommentit

Suositut tekstit